Rólunk


Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

 

Árajánlat-kérés

Pályázathoz vagy hitelfelvételhez szüksége van egy hivatalos árajánlatra? Egyszerűen töltse ki űrlapunkat és a lehető leggyorsabban elküldjük elektronikus úton kalkulációnkat Önnek. 

Bemutatóterem

Bemutatótermünk egyben üzlet is, így előzetes rendelés nélkül is meg tudja vásárolni készleten lévő termékeinket. Természetesen üzletünkben ugyanazon az áron tud vásárolni, mint amilyen áron a weboldalon kínáljuk a termékeket. Örömmel látjuk nálunk, célunk, hogy maradéktalanul megelégedve távozzon tőlünk akkor is, ha csak nézelődni vagy szakmai tanácsot kérni tért be hozzánk...

Fizetési és szállítási tudnivalók

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is és személyes átvétel esetén is azonos mértékű. A termékek szállíthatósága minden típus mellett megtalálható. A raktárról szállítható aszalókra vagy egyéb termékekre reggel 10-ig leadott rendelése a következő munkanapon Önnél lehet. Természetesen minden termék átvehető személyesen is üzletünkben.

Kapcsolat

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet, illetve felveheti velünk a kapcsolatot 20/390-5475-ös vagy a 06/1-782-4691 telefonszámon is. Bemutatótermünkben is szívesen állunk rendelkezésére. Jobb ha azonnal kérdez, hogy ne legyenek kétségei!

Miért érdemes nálunk vásárolni?

  • Nálunk nincsenek rejtett költségek és egyéb turpisságok, minden árunk bruttó, az ÁFA-t is tartalmazó ár.
  • Rugalmasan tartunk nyitva, ha nyitatartási időn túl szeretne hozzánk benézni, megteheti. Ráadásul nyitvatartási időben valóban nyitva vagyunk. :)
  • Probléma esetén valódi garancia és szaktudás - ha kérdése van, forduljon hozzánk, szívesen segítünk
  • Minden termékről természetesen számlát adunk...