Otthoni aszaló


Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

 

Aszaló gépek aszalt gyümölcs és aszalt zöldség készítéshez

Paradicsom szárítása a Biosec aszalógépben, otthon

Elege van belőle, hogy a legtöbb bolti aszalt gyümölcs tartósítószereket és cukrot is tartalmaz? Szeretne egészségesen étkezni, glutén mentesen táplálkozni vagy fogyni? Kipróbálná, mennyire finomak a nyersételek, például a zöldségekből, gyümölcsökből készült kréker vagy müzli szelet?

Minden konyhában helye van egy Biosec aszalógépnek, mely a fentieken túl nagy mértékben megkönnyíti a lisztmentes ételekre vagy a vegetáriánus konyhára átállók dolgát. Használata olyan egyszerű, hogy akár egy gyerek is elsajátíthatja.

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

Biosec Domus 5 tálcás aszalógép ajtaja
A Biosec Domus típus mindent tartalmaz, amire szüksége lesz. 5 és 10 tálcás kivitelben kapható és rendelkezik az egyedülálló Biosec elektronikus vezérléssel, valamint a Dryset Pro motorral.
99 000 Ft
Biosec Silver aszalógép - nemesacél készülékház
Nemesacél készülékház, műanyag tálcák - a tökéletes kombináció. A Biosec Silver elegáns megjelenésével és robosztus szerkezetével hódít. 5 és 10 tálcás kivitelben kapható és rendelkezik az egyedülálló Biosec elektronikus vezérléssel, valamint a Dryset Pro motorral.
147 000 Ft
Biosec De Luxe aszalógép - nemesacél készülékház és tálcák
Nemesacél készülékház és nemesacél tálcák a gasztronómiai szakemberek és az aszalás iránt rajongók igényei szerint. 6 illetve 12 tálcás kivitelben kapható, így ez a típus azonos külső méret mellett 20%-kal nagyobb aszalótálca felületet biztosít.
190 000 Ft
Biosec Pro Line - aszalógép profi konyhák és profi kistermelők részére
Mérete alapján átmenetet képez az otthoni és a nagyüzemi aszalaógépek között, azonban tudásszintjében, programozhatóságában még az ipari aszalógépeket is felülmúlja.
1 890 000 Ft