Legyen egészséges, ami finom! Aszalás, nyersétel készítés, lúgosítás receptek gluténmentesen.


Üzletünk címe: XI. kerület, Bocskai út 77-79, B2 bejárat, 2. emelet.
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

Szállítási díj változás
Sajnos nem áprilisi tréfa, április elsejétől a szállítási költségek brutális emelkedése miatt nekünk is módosítanunk kell kiszállítási árainkat. Közel négy éve nem emeltük a szállítási díjakat, sajnálatos módon ennek is eljött az ideje.
Előre is köszönjük megértésüket!


 

Egészség, lúgosítás és fogyás - ez sokunk vágya, főként, ha mindezt finom ételekkel érhetjük el. A Biosec aszalógéppel ez egyszerűvé válik, ráadásul segítséget nyújt azoknak is, akik glutén mentes diétára kényszerülnek.

Biosec aszalógéppel készült nyersétel crudista

Valószínűleg mint mindenki, te is szeretnél egészségesen étkezni, vagy esetleg azok közé tartozol, akik egészségi okból kényszerülnek rá, hogy egy vagy több hozzávalót - számodra allergéneket - száműzz a konyhádból. Receptjeinkkel szeretnénk megmutatni, hogy az egészséges, organikus és diétás ételek is lehetnek finomak, sőt, a nyers ételek fogyasztására áttérteknek sem kell az ízeket nélkülözniük.

Részletes, fotókkal illusztrált receptjeink könnyen követhetők még a kezdő háziasszonyok (vagy urak) számára is.

A kulináris élvezetek rajongóinak is ajánljuk, nézzék át receptjeinket, számtalan finomságot fognak találni közöttük.

Csokoládés beigli tojás, tej és liszt nélkülA recepteket a könnyebb kereshetőség érdekében kategóriákba soroltuk:

● hús
● köret
● vega
● virág

 

A fotók és az eredeti szöveg fordítása a Biosec és B.Master aszalógépek gyártójának (essiccare.com) szíves hozzájárulásával jelennek meg oldalunkon illetve saját fotóink, receptjeink. Bármilyen nemű másolás, továbbadás csak a jog eredeti tulajdonosának hozzájárulásával lehetséges.