Ipari aszalógép

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy a kapcsoalt űrlapon keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Alma termesztők részére is kiváló választás a B. Master aszalógépNapjainkban az elvárható árréshez már nem elegendő megtermelni a gyümölcsöt, azt valamilyen módon fel kell dolgozni.

Ennek egyik kiváló módja az aszalás. A szárított zöldségekre, gyümölcsökre egyre nagyobb az érdeklődés, egészséges voltuk miatt keresett, magas áron értékesíthető termékeket jelentenek.

Ipari és nagyüzemi aszalógépeink az ipari mennyiségű szárítás és aszalás csúcsgépei, későbbiekben bővíthetők, ráadásul akár automatikus nedvesség szabályozóval is rendelhetők.

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

B. Master Line nagyüzemi, ipari aszalógép
Nemesacélból készült nagyüzemi aszaló - professzionális szárítási megoldás. Bio termékek előállítására is alkalmas ipari aszalógép. Javasoljuk a többlet termés feldolgozásához, értéknöveléséhez is. Kistérségi foglalkoztatási programokban is kiválóan használható.
4 493 500 Ft
B. Master Plus nagyüzemi aszalógép egy modullal
A legnagyobb nagyüzemi aszalónk, mely szintén alkalmas bio aszalt élelmiszerek elkészítéséhez is. Az egy modulos ipari aszalógéphez a bővítő modul később is megvásárolható.
5 643 000 Ft
Biosec Pro Line - aszalógép profi konyhák és profi kistermelők részére
Mérete alapján átmenetet képez az otthoni és a nagyüzemi aszalaógépek között, azonban tudásszintjében, programozhatóságában még az ipari aszalógépeket is felülmúlja.
1 452 600 Ft