Aszalás blog

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy a kapcsoalt űrlapon keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Minden, amit tudni szerettél volna az aszalásról, szárításról

Az aszalás és szárítás nagyon egyszerű!Az aszalt gyümölcsök, zöldségek és egyéb termékek saját elkészítése garantálja a kiváló minőséget, a vegyszermentességet és a saját ízlésünknek legmegfelelőbb elkészítési módot. Maga az aszalás egyszerűen gyerekjáték, néhány egyszerű szabályt kell csupán betartani.

Üzletünkben bármikor megtekinthető működő aszalónkat és megkóstolhatja saját aszalású termékeinket. Bizonyosodjon meg róla Ön is, mennyivel finomabb a Biosec aszalóval szárított gyümölcs!

Ha szeretne tudni mindent, ami az aszalással kapcsolatos, illetve szeretné a szárítással kapcsolatos számtalan receptünket megismerni, olvassa blogunkat és kövesse Facebook oldalunkat.

Kérdés esetén bármikor szívesen állunk rendelkezésére üzletünkben és elérhetőségeink bármelyikén.

Hasonló termékek