Súgó


Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

 

Kérdés, kérés, javaslat
Bármilyen kérdése, kérése vagy javaslata van, ossza meg velünk. Elérhet minket a kapcsolat menüponton keresztül e-mailen vagy a következő telefonszámon: 20/390-5475. Tőlünk telhető módon igyekszünk mielőbb válaszolni minden kérdésre.

Regisztráció
Kérjük, töltse ki a regisztrációs mezőket, válasszon felhasználónevet és jelszót!
Fontos! A regisztráció megerősítéséhez kattintson az Önnek küldött e-mailben található linkre! Adatait bizalmasan kezeljük. A későbbiekben adatait, felhasználóneve kivételével a Beállítások menüpontban módosíthatja.

Keresés
A keresett terméknek megfelelő termékcsoportot kiválaszthatja a bal oldalon lévő "Katalógus"-ból vagy a keresőből.

Vásárlás
Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd az ekkor megjelenő oldalon kattintson a "Pénztár" gombra. Adja meg a szállítási és számlázási adatokat, válassza ki a megfelelő fizetési módot valamint a szállítást (a "Szállítási költség számítása" részben a kékkel kiemelt "Kattintás után elkezdődik a szállítási költségek számítása" gombra kell klikkelni). Ezt követően a lap alján található "Rendelés áttekintése" gombra kell klikkelni, ekkor átnézheti újra rendelését majd a lap alján véglegesítheti azt.
Megrendelésének alakulását figyelemmel kísérheti oldalunkon az „eddigi megrendelések” menüpontban.

Egy rendelésen belül számlát bontani sajnos nem tudunk! Ha bizonyos tételekről külön számlát kér, ezeket a termékeket külön kell megrendelnie. Megrendeléséről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld.

Természetesen minden esetben az Ön által megadott adatokkal kiállított számlát küldünk, melyen a megrendelt termékek tételesen szerepelnek.