Könyvek

Általunk is olvasott és jónak talált könyvek a lepárlás, a pálinkafőzés témájáról valamint az élelmiszerek otthoni elkészítéséről.

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

Aszalás, szárítás - gyümölcsök, zöldségek, fűszerek
Az aszalás az egyik legősibb tartósítási forma. Az aszalás varázsa abban rejlik, hogy ebben a folyamatban a gyümölcsnek sajátos ízvilága alakul ki. Az aszalt szilva például nem helyettesíthető sem friss, sem mélyhűtött szilvával.
2 900 Ft
Füstölők - A füstölés ábécéje könyv
Tömjén és füstölő – ha ez a két szó izgalomba hozza, érdemes ezt a könyvet beszereznie.
1 450 Ft
Biegelbauer Pál: Gyógyító illatok könyv
Kis formátumú, azonban nagyon informatív könyv azoknak, akiket érdekel, melyik illóolaj mire használható.
1 400 Ft
Házi sajtkészítés kecske, juh és tehéntejből
Joghurt, túró és sajt készítés otthon vagy kisüzemi méretben juh, kecske és tehén tejéből. Érthető alapismeretek mindenkinek!
3 500 Ft
Nyers ételekkel az egészségért - Ideális testsúly lúgosítással, Lénárt Gitta ajánlásával
Egészség, lúgosítás és fogyás a nyers étrenddel, Lénárt Gitta ajánlásával. Számtalan könnyen elkészíthető, pontos recept az alapanyagok mennyiségével, aszalási, áztatási és elkészítési időkkel együtt.
2 950 Ft
Vadon termő és termesztett gyógynövények könyv, Dr. Bernáth Jenő
Nagyszerű szakkönyv azoknak, akik a gyógynövények termesztésével, feldolgozásával, felhasználásával vagy illóolajok kinyerésével foglalkoznak. Gyakorlati tudás! 640 oldal tömény tudás a 32 oldalnyi színes melléklettel. Mi is ezt a könyvet forgatjuk!
12 000 Ft