Füstölők - A füstölés ábécéje
1 450 Ft |
KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy a kapcsoalt űrlapon keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. Előre is nagyon köszönjük megértésüket! |
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.
3 500 Ft |
A könyv utánnyomására várunk, jelenleg a kiadónál sem kapható.
Aki juhot, kecskét vagy tehenet tart, előbb-utóbb kerülhet abba a helyzetbe, hogy a fölös mennyiségű friss tejet valamilyen módon feldolgozza, hosszabb tárolásra alkalmassá tegye. A különböző tejtermékek (joghurt, túró, sajt) készítéséhez azonban ismerni kell azokat a biológiai és biokémiai folyamatokat, amelyek segítségével jó minőségű és jó ízű termékeket kapunk. A könyv ezért nem receptgyűjtemény, hanem a legfontosabb alapismereteket közli a tejfeldolgozástól az eladásra kész specialitásokig.
Terjedelem: 156 oldal
Kiadó: Mezőgazda Kiadó
ISBN: 9789632866055
Fordító: Nagyné Kiszlinger Henrietta
Kötés: kötve
Kiadás éve: 2011
Méret: 160x220 mm
Képek, ábrák: a szerző fényképeivel
Sorozat: Házunk táján