Energiatakarékos aszaló

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy a kapcsoalt űrlapon keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Aszalógép, ami gazdaságosan üzemeltethető 

Energia hatékonysági osztály, aszalógépA háztartási készülékek többségénél az egyik legfontosabb paraméter, ami alapján eldöntjük, melyiket válasszuk, az energiahatékonysági osztály.

Sokan kérdeztétek tőlünk, miért nincs az energiahatékonysági osztály a Biosec aszalógépeknél feltüntetve. Hogy lehet ez?

Talán nem elég hatékony?
Vagy nagy a hővesztesége?
Esetleg rengeteget fogunk költeni a villanyszámlára?...

A fenti kérdések mindegyikére egyértelműen NEM a válasz. Nyugodtan aludhatsz, helyesen döntöttél a Biosec aszalógéppel. :)

Biosec aszalógép programok, gazdaságos program

Egyszerűen azért hiányzik az energiahatékonysági osztályba történő besorolás, mert a hatóságok nem határozták meg a kritériumokat, melyek alapján meg lehetne határozni az osztályokat.

Az aszalás és szárítás a konyhai géppel történő végzése viszonylag újdonságnak számít, a megfelelő szabályozás kidolgozása folyamatban van.

A Biosec aszalógépek fejlesztésénél azonban már most is gondolnak rá, hogy minimális ráfordítással lehessen elérni a lehető legnagyobb aszalási vagy szárítási teljesítményt

Ennyit meg kell tegyünk a bolygónkért és a pénztárcánk érdekében is.

A takarékosság érdekében a Biosec aszalógépeknél a hőmérséklet mellett a szellőzés sebessége is kiemelt szerepet kap, valamint kifejlesztésre került a gazdaságos program, melynek jele egy kedves malacpersely. Ezzel a programmal még tovább lehet az áramfogyasztást csökkenteni úgy, hogy ez a takarékosság nem befolyásolja a végeredményt.

Tehát amint sikerült a hatóságoknak felállítani a szabályozást, a Biosec kész elfogadni a minősítést - te addig is biztos lehetsz a takarékos működésben!

Tags: