Energiatakarékos aszaló


Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

 

Aszalógép, ami gazdaságosan üzemeltethető 

Energia hatékonysági osztály, aszalógépA háztartási készülékek többségénél az egyik legfontosabb paraméter, ami alapján eldöntjük, melyiket válasszuk, az energiahatékonysági osztály.

Sokan kérdeztétek tőlünk, miért nincs az energiahatékonysági osztály a Biosec aszalógépeknél feltüntetve. Hogy lehet ez?

Talán nem elég hatékony?
Vagy nagy a hővesztesége?
Esetleg rengeteget fogunk költeni a villanyszámlára?...

A fenti kérdések mindegyikére egyértelműen NEM a válasz. Nyugodtan aludhatsz, helyesen döntöttél a Biosec aszalógéppel. :)

Biosec aszalógép programok, gazdaságos program

Egyszerűen azért hiányzik az energiahatékonysági osztályba történő besorolás, mert a hatóságok nem határozták meg a kritériumokat, melyek alapján meg lehetne határozni az osztályokat.

Az aszalás és szárítás a konyhai géppel történő végzése viszonylag újdonságnak számít, a megfelelő szabályozás kidolgozása folyamatban van.

A Biosec aszalógépek fejlesztésénél azonban már most is gondolnak rá, hogy minimális ráfordítással lehessen elérni a lehető legnagyobb aszalási vagy szárítási teljesítményt

Ennyit meg kell tegyünk a bolygónkért és a pénztárcánk érdekében is.

A takarékosság érdekében a Biosec aszalógépeknél a hőmérséklet mellett a szellőzés sebessége is kiemelt szerepet kap, valamint kifejlesztésre került a gazdaságos program, melynek jele egy kedves malacpersely. Ezzel a programmal még tovább lehet az áramfogyasztást csökkenteni úgy, hogy ez a takarékosság nem befolyásolja a végeredményt.

Tehát amint sikerült a hatóságoknak felállítani a szabályozást, a Biosec kész elfogadni a minősítést - te addig is biztos lehetsz a takarékos működésben!

Tags: