Energiatakarékos aszaló


Üzletünk címe: XI. kerület, Bocskai út 77-79, B2 bejárat, 2. emelet.
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

Szállítási díj változás
Sajnos nem áprilisi tréfa, április elsejétől a szállítási költségek brutális emelkedése miatt nekünk is módosítanunk kell kiszállítási árainkat. Közel négy éve nem emeltük a szállítási díjakat, sajnálatos módon ennek is eljött az ideje.
Előre is köszönjük megértésüket!


 

Aszalógép, ami gazdaságosan üzemeltethető 

Energia hatékonysági osztály, aszalógépA háztartási készülékek többségénél az egyik legfontosabb paraméter, ami alapján eldöntjük, melyiket válasszuk, az energiahatékonysági osztály.

Sokan kérdeztétek tőlünk, miért nincs az energiahatékonysági osztály a Biosec aszalógépeknél feltüntetve. Hogy lehet ez?

Talán nem elég hatékony?
Vagy nagy a hővesztesége?
Esetleg rengeteget fogunk költeni a villanyszámlára?...

A fenti kérdések mindegyikére egyértelműen NEM a válasz. Nyugodtan aludhatsz, helyesen döntöttél a Biosec aszalógéppel. :)

Biosec aszalógép programok, gazdaságos program

Egyszerűen azért hiányzik az energiahatékonysági osztályba történő besorolás, mert a hatóságok nem határozták meg a kritériumokat, melyek alapján meg lehetne határozni az osztályokat.

Az aszalás és szárítás a konyhai géppel történő végzése viszonylag újdonságnak számít, a megfelelő szabályozás kidolgozása folyamatban van.

A Biosec aszalógépek fejlesztésénél azonban már most is gondolnak rá, hogy minimális ráfordítással lehessen elérni a lehető legnagyobb aszalási vagy szárítási teljesítményt

Ennyit meg kell tegyünk a bolygónkért és a pénztárcánk érdekében is.

A takarékosság érdekében a Biosec aszalógépeknél a hőmérséklet mellett a szellőzés sebessége is kiemelt szerepet kap, valamint kifejlesztésre került a gazdaságos program, melynek jele egy kedves malacpersely. Ezzel a programmal még tovább lehet az áramfogyasztást csökkenteni úgy, hogy ez a takarékosság nem befolyásolja a végeredményt.

Tehát amint sikerült a hatóságoknak felállítani a szabályozást, a Biosec kész elfogadni a minősítést - te addig is biztos lehetsz a takarékos működésben!

Tags: