Nyers vega falafel fasírt gombóc

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy a kapcsoalt űrlapon keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Finom húsmentes, vega fasírt egyenesen az aszalógépből. Nyers étel gombóc recept egy kicsit másként.

Nyers vega falafel fasírt gombóc receptHozzávalók:

  • 2 gomba
  • 2 szál sárgarépa
  • 1/2 hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • só, bors, kömény, petrezselyem, paprika, koriander
  • egy citrom leve
  • 100 gramm pisztácia
  • 100 gramm dió
  • 100 gramm napraforgómag
  • 3 szárított paradicsom rehidratálva (víz és ecet 4:1 arányú keverékébe áztatott szárított paradicsom)
  • szezámmag

Az apróra vágott sárgarépát, hagymát, paradicsomot, gombát és fokhagymát sózd meg és keverd hozzá az olívaolajat. Vágd durvára a pisztáciát, a diót és a napraforgót, add hozzá a zöldségeket, a fűszereket és a citromlevet.

Ajd hozzá egy csipet sót, formázd meg a golyókat és hmpergesd szezámmagba.

Az aszalógép nyers étel programján két-három órán át szárítsd.

A fotók és az eredeti szöveg fordítása a Biosec és B.Master aszalógépek gyártójának (essiccare.com) szíves hozzájárulásával jelennek meg oldalunkon illetve saját fotóink, receptjeink. Bármilyen nemű másolás, továbbadás csak a jog eredeti tulajdonosának hozzájárulásával lehetséges.