Ropogós paradicsomos kréker

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy a kapcsoalt űrlapon keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Az első pár aszalást követően minden bizonnyal krékert is fogsz készíteni új Biosec aszalógépeddel.

Íme egy nagyszerű, egészséges recept, melyet pillanatok alatt el tudsz készíteni.

Paradicsom aszalás előttHozzávalók (30 kekszhez):

  • 6 szem érett fürtös paradicsom
  • fél piros kaliforniai paprika
  • 2 evőkanál apróra vágott lenmag
  • 200 gramm egész lenmag

A paradicsomokat és a paprikát botmixerrel vagy turmixgépben aprítsd homogén, sűrű krémmé.

Add hozzá a két evőkanálnyi zúzott lenmagot (a lenmagot például kávédarálóban tudod aprítani), és adj hozzá annyi zúzott lenmagot, amennyit felvesz a nedvesség.

Az aszalógép tálcájára tegyél DrySilk lapot és terítsd rá a pürét kb. 2 mm vastagságban.

P4 programon a krékerek 12 óra alatt aszalódnak meg. Az eredmény egy tökéletes, ropogós ostya, melyet már csak darabolni kell.

Mivel egy ropogós rágcsálnivalóról van szó, ügyelni kell a tárolására ha szeretnéd, hogy ilyen is maradjon: légmentes módon (például csavaros üvegben), fénytől és hőtől védve tedd el.

A fotók és az eredeti szöveg fordítása a Biosec és B.Master aszalógépek gyártójának (essiccare.com) szíves hozzájárulásával jelennek meg oldalunkon illetve saját fotóink, receptjeink. Bármilyen nemű másolás, továbbadás csak a jog eredeti tulajdonosának hozzájárulásával lehetséges.