sütemény

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy a kapcsoalt űrlapon keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Cukorszegény kókusz keksz

Kiút a cukorfüggőségből 

A vágy a cukor után néha szinte ellenálhatatlan - és idővel mindenkit megkísért. Ha valami finom, az szinte mindig édes. Pedig a cukor - különösen a finomított cukor - a bél baktériumflórájának ellensége, függőséget és hangulatingadozást okoz. Szenvedtél már valaha candida okozta bélpanaszoktól? Akkor igazán érted, miról beszélünk. 

Csokiőrült müzli szelet chia maggal

Finom és egészséges müzli szelet a csokoládé kedvelőinek.

Csokiőrült műzli szelet otthon, aszalóban készítveChia magos, csokoládés-fahéjas, fantasztikus ízű müzli, mely testet és lelket egyaránt melegít. Érdemes kipróbálni több változatban, például fehér csokival készítve is.

Hozzávalók (6 szelethez):

  • 20 g chia mag
  • 10 g lenmag
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • 30 g étcsokoládé, 70%-os
  • 30 g zabpehely
  • 50 g vörösáfonya
  • 7 g kókuszreszelék
  • 18 g kókuszolaj
  • 60 g víz

Karácsonyi allergénmentes aprósütemény

Meglepetés az aszalógépből! Finom allergénmentes sütemény karácsonyra - vagy csak úgy.

Karácsonyi tej, tojás és liszt mentes aprósütemény aszalógéppelEz a sütemény meglepően emlékeztet egy dél-tiroli marcipános-fahéjas, hagyományos módon, sütőben készült süteményre, pedig nyers ételként is elkészíthető. Varázslatos csemege az egész családnak.

Hozzávalók:

Ajándékként is adható allergén mentes sütemény aszalógéppel - recept!

Sütemény tésztája:

  • 1 csésze datolya
  • 1 csésze mandula
  • 1 narancs reszelt héja
  • fűszerek
  • 1 evőkanál kakaó

Csokoládé bevonat:

  • 3 evőkanál kakaóvaj
  • 1 kiskanál agavé (vagy lekvár)
  • 1 evőkanál kakaópor

Illatos narancs só

Ezúttal a narancshéj újfajta, izgalmas felhasználását mutatjuk meg. Utat a Biosec aszalógépnek!

Mandarin héjból is készíthető kiváló fűszersó!A narancs mennyei illatát és ízét egy nagyon új és ízletes módon is felhasználhatjuk. Talán nem tudtad, de a narancs - és vele együtt a többi citrusféle is - nagyon alkalmas húsok - például a csirke és pulyka -, valamint halak és kagylók ízesítésére.

A narancs só rendkívül egyszerűen elkészíthető bármelyik változata mellett is döntesz.

1. változat

Hozzávalók:

Mosd és szárítsd meg alaposan a kezeletlen narancsot. A héja, amit fel fogunk dolgozni, elnyeli a vegyszereket, melyekkel a narancsot kezelhetik, s mivel most ezt használjuk fel, fontos, hogy egészséges és természetes alapanyagot használj.

Oldalak

Feliratkozás RSS - sütemény csatornájára